Informace o dění sportovního klubu v době pandemie

Naši milí sportovní přátelé,

abyste věděli, že jsme pořád s Vámi, i když nyní pouze v myšlenkách, zasíláme Vám krátké sdělení a trochu online motivace pro sportovní nadšení.

Vzhledem k situaci, která v České republice, ale i ve světě panuje, byly MV-generálním ředitelstvím HZS ČR do konce dubna 2021 zrušeny všechny organizované sportovní akce. To možná není hned pozitivní zpráva na začátek, ale …

Sportovní klub stále věří, že se podaří uskutečnit sportovní akce, které se plánovaly a plánují na rok 2021 (shrnutí níže):

  • duben 2021 – Turnaj v badmintonu – bude přeložen podle situace na říjen 2021,
  • 5. 2021 – Jarní běh Kunratickým lesem – termín zatím otevřený, pokud nebude možnost uskutečnit závod v daném termínu, bude posunut na pozdější termín,
  • dále se uvažuje o náhradě za zimní závod v běžeckém lyžování, který se nekonal v únorovém termínu. V plánu by bylo možné zorganizovat závod např. v běhu do vrchu, a to nejdříve na podzim,
  • na říjen 2021 je plánovaná akce – pěší turistika v Orlických horách.

Vzhledem k neustálým změnám ohledně situace s pandemií v České republice, budeme operativně reagovat a snažit se plánované akce uskutečnit.

Neklesejme na mysli a nezahálejme, sportujme a utužujme zdraví, kondici a dobrou mysl alespoň sami…

Všem členům přejeme pevné zdraví a doufáme, že se sejdeme buď na některém ze závodů, případně na výroční členské schůzi na konci roku 2021.

Těšíme se a posíláme pár motivačních fotek, že i my se stále snažíme se sportem vytrvat. Pokud budete mít chuť, čas a náladu, budeme rádi, když nám také nějakou pěknou fotku pošlete a připojíte se k nám s motivací pro další členy klubu.

Mějte se fajn

Jirka, Květa, Víťa, Zuzka, Pavel a Veronika

 

 

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *